Tuinarchitectuur

Tuinen Debie ontwerpt tuinen op maat. Bij het eerste vrijblijvend en verkennend gesprek begint een boeiende ontdekkingstocht naar de persoonlijke wensen van de opdrachtgevers. Hier zal u dan ook snel merken dat wij een professionele kijk en eigentijdse visie hebben op uw tuinaanleg -en onderhoud. Bij het kennismakingsgesprek maken we gebruik van een algemeen kennismakingsformulier zodat we ook een beeld krijgen van wat de mensen bezig houdt zoals hun ervaringen, achtergrond, omgeving, etc.

Van hieruit starten we met onze opmetingen voor een vormconcept op te stellen waarin de krijtlijnen van uw tuin duidelijk vorm krijgen. Tijdens een verdere bespreking komen we dan tot een definitief en gedetailleerd plan. Dit zorgt voor een goede basis om de uitvoering van uw project te kunnen realiseren.

  • een zelfvoorzienende tuin – leven van alles wat je tuin te bieden heeft
  • Tot rust komen in je tuin – elke dag een vakantiegevoel creëren
  • Oud en nieuw in de mix – een tijdloze look
  • Duurzaamheid in een trendy look – milieuvriendelijke materialen, recycleerbare tuinelementen & waterdoorlatende verhardingen.

Aanleg & onderhoud

Tuinen Debie staat garant voor een vakbekwame uitvoering en een uitermate correcte opvolging van de tuinaanleg -en onderhoud. Wij combineren snel en efficiënt werken met oog voor detail en een passie voor groen. Ons groene hart en personal touch maken elke keer opnieuw het verschil.
U kan bij ons terecht voor tuinontwerpen, groenaanleg, beplantingen in alle maten, houtconstructies, terrassen in tropisch hardhout, poolhouses, tuinbergingen, waterpartijen, (zwem)vijvers, verhardingen, daktuinen, groendaken, buitenverlichting, snoei- en onderhoudswerken. Alle elementen die met uw tuin te maken hebben, behoren tot ons werkterrein.

Boomverzorging

Tuinen Debie is gespecialiseerd in boomverzorging. U kan bij ons terecht voor het analyseren, aanplanten, snoeien, vellen en demonteren van bomen.
Wij maken gebruik van touwtechnieken om ons doorheen de boom te verplaatsen. Hierdoor kunnen wij zonder probleem overal in de boom geraken. Doordat wij deze klimtechniek toepassen, zijn wij gespecialiseerd in het snoeien en demonteren van bomen waar je met machines niet kan komen. Waar bomen vaak niet kunnen vallen, demonteren wij deze in kleinere delen en laten de takken en stamstukken door middel van touwtechnieken naar omlaag. Hierdoor blijven alle onderliggende objecten onbeschadigd.
Er is steeds iemand aanwezig die een ETW-opleiding heeft genoten (European Tree Worker). Tijdens de uitvoering zal er dan ook een uitgebreide kennis aanwezig zijn wat betreft: Boomsoorten, schimmels en aantastingen, snoeitechnieken, boomanalyse, aanplantingen, kroonverankeringen, etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan